naprapathalsingland.se
ÖPPETTIDER
Vardagar: 8.00-20.00
Helger: Stängt
0707 43 08 29

Företagshälsovård

Företagshälsovård

Jag arbetar för att minska sjukfrånvaron och förbättra hälsan i samhället. Detta skulle kunna gynna ert företag i form av minskade utgifter p.g.a. sjukskrivningar. Ni skulle få friskare personal och därmed ökad effektivitet och produktivitet. Företaget skulle alltså kunna bli lönsammare samtidigt som personalen skulle kunna må bättre. En bra kombination, inte sant!?

Naprapat- och massagebehandling är väldigt effektivt vid muskel- och ledbesvär, vilket är den vanligaste orsaken till sjukskrivning idag. Behandlingen fungerar även mycket bra i förebyggande syfte så man håller spänningar och stelhet borta. I behandlingen ingår också träningsrådgivning och ergonomisk rådgivning. För er som tänker långsiktigt kan regelbundna naprapat- och massagebehandlingar vara ett vinnande koncept på vägen mot framgång!

Jag skräddarsyr avtal där vi kommer överens om alla detaljer så det passar just ert företag. Antingen kommer jag ut och behandlar på plats hos er eller så sker behandlingarna på Naprapat Hälsinglands klinik. Om behandlingen utförs hos er så tar jag med mig behandlingsbänk och annat material om det inte redan finns där. Det här brukar vara mycket uppskattat bland personalen och höjer företagets status.

Behandlingen är avdragsgill för företag och personalen blir inte förmånsbeskattad. Det går att läsa mer om detta hos skatteverket: Läs mer på skatteverket.se

Givetvis kan jag komma ut till er och berätta mer och utföra provbehandlingar. Vid intresse och frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig.