naprapathalsingland.se
ÖPPETTIDER
Vardagar: 8.00-20.00
Helger: Stängt
0707 43 08 29

Om Naprapat Hälsingland!

Om Naprapat Hälsingland

Naprapat Hälsingland riktar sig till privatpersoner, företag och idrottsklubbar. Här erbjuds god kompetens och inga väntetider.

Jag som driver Naprapat Hälsingland heter Daniel Rafner, är 33 år och uppväxt på Ekerö, 3 mil utanför Stockholm. Jag är en idrottsintresserad sambo/pappa som helst spenderar min fritid med familjen och ute i naturen. Jag började utbildningen till naprapat år 2006 då jag började trappa ner på ishockeyn som jag tidigare ägnat större delen av mitt liv åt. Jag har spelat flera år på elitnivå i Stockholm och även hunnit med ett par säsonger på college i USA.

Mitt intresse för träning, hälsa och välmående har växt genom åren som ishockeyspelare. För att lära mig mer utbildade jag mig 2004 till massageterapeut och sedan 2006 blev jag antagen till naprapatutbildningen på Naprapathögskolan i Stockholm. Efter examen har jag arbetat som naprapat i Stockholm, både inom idrott och med privatpersoner och företagshälsovård. Under större delen av 2012 har jag varit bosatt i Norge där jag drivit en naprapatklinik.

Men nu är det alltså Edsbyn med omnejd som gäller, tack vare kärleken Madelene :) Det ska bli spännande och jag önskar er varmt välkomna till min klinik!